Over Mijnstalendeur

Echte stalen deuren voor de prijs van staal en glas

Wij maken en plaatsen echte stalen deuren met glas voor de prijs van staal en glas. Zodat jij kunt genieten van een mooie deur voor een betaalbare prijs!

Onze stalen deuren zijn duurzaam, vereisen weinig onderhoud en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Wij verkopen geen ‘design’ of steel-look deuren, maar echte stalen deuren met glas. Dat het er goed uitziet, daar hoef je bij ons niet voor te betalen.

Team Mijn Stalen Deur

Met ons enthousiaste team van ervaren lassers, monteurs en collega’s van de klantenservice, zijn we iedere dag in de weer om onze klanten te verblijden met onze echte stalen deuren en panelen.

En maken wij óók graag de stalen deur die het beste bij jou past.

Al onze stalen deuren worden geproduceerd in Brabant. Maar wij leveren en monteren in heel Nederland. Wil je meer weten over onze werkwijze klik hier. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Mijn Stalen Deur België

We leveren en monteren stalen deuren ook in België.

Heb je vragen? Kijk eens op de website www.mijnstalendeur.be en neem contact op met onze Vlaamse collega’s.

Steel look douchedeuren

Naast stalen deuren leveren wij ook steel look douchedeuren. Dit is een nieuwe en supergave variant op onze bekende stalen deuren. Echte stalen deuren gaan namelijk roesten in de douche.

We printen (met een onverwoestbare verf, die op het glas wordt gebakken) een patroon op de deur. De keuze in ontwerp is reuze en het is ook mogelijk om een douchewand of douchecabine te maken.

Bezoek de website van mijnglaswinkel voor meer informatie.