Over Mijnstalendeur

Echte stalen deuren voor de prijs van staal en glas

Wij maken, leveren en plaatsen echte stalen deuren met glas voor de prijs van staal en glas. Zodat jij kunt genieten van een mooie deur voor een betaalbare prijs! Zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of uitstraling. Wij verkopen namelijk geen ‘design’ of steel-look deuren, maar echte stalen deuren met glas. Dat het er goed uitziet, daar hoef je bij ons niet voor te betalen.

Team Mijn Stalen Deur

Met ons enthousiaste team van ervaren lassers, monteurs en collega’s van de klantenservice, zijn we iedere dag in de weer om onze klanten te verblijden met onze echte stalen deuren en panelen.

En maken wij óók graag de stalen deur die het beste bij jou past.

Al onze stalen deuren worden geproduceerd in Brabant. Maar wij leveren en monteren in heel Nederland. Wil je meer weten over onze werkwijze klik hier. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Clara kozijnen

Naast stalen deuren zijn wij officieel partner van Clara kozijnen.

Clara, het kozijn met uitzicht. Sta versteld van de elegantie van Clara kozijnen. Het elegante, doorlopende glazen oppervlak van een Clara kozijn laat de grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen. Met dit kozijn komt er wel 15% meer daglicht binnen.

Bezoek de website van Clara kozijnen voor meer informatie.

Steel look douchedeuren

Naast stalen deuren leveren wij ook steel look douchedeuren. Dit is een nieuwe en supergave variant op onze bekende stalen deuren. Echte stalen deuren gaan namelijk roesten in de douche.

We printen (met een onverwoestbare verf, die op het glas wordt gebakken) een patroon op de deur. De keuze in ontwerp is reuze en het is ook mogelijk om een douchewand of douchecabine te maken.

Bezoek de website van mijnglaswinkel voor meer informatie.

Menu