Werkwijze

Binnen 6-7 weken kunt u de trotse eigenaar zijn van uw eigen stalen deur. Als u weet wat u wilt, bent u nog maar 4 stappen verwijderd van een stalen deur in uw huis.

Om er achter te komen welke stalen deur of deuren het beste bij u passen, zijn er 3 dingen waar u aan moet denken: de vlakverdeling, soort bevestiging (scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur) en de kleur. Voor inspiratie zie onze voorbeelden of bezoek onze Pinterestpagina.

In 4 stappen naar jouw stalen deur

Stap 1 – Offerte voor een stalen deur

U ontvangt van ons altijd (tenzij nadrukkelijk anders aangegeven) een offerte inclusief het inmeten, bezorgen/monteren en btw.

Om een passende, vrijblijvende aanbieding te kunnen doen, willen we een paar dingen van u weten. Zoals soort stalen deur, globale maten, plaats van montage etc. Deze vragen beantwoordt u snel en eenvoudig met ons offerteformulier.

Stap 2 – Inmeten en advies

Indien de offerte akkoord is, komen wij de exacte maten van de sparing(en) / opening(en) opmeten. Tijdens het inmeten spreken we ook de details zoals kleur en afwerking met u door.

Stap 3 – Productie

Nadat de exacte maten zijn opgemeten, ontvangt u van ons een orderbevestiging. Hierin staan alle details die zijn besproken. Wanneer hierop akkoord is gegeven gaan wij over tot de productie van uw stalen deur.

Stap 4 – Plaatsen

Ongeveer 6-7 weken later komen wij, in overleg, uw deur bezorgen en monteren. Met respect voor uw woning, plaatsen wij de deur in de betreffende opening en voorzien de deur van het veiligheidsglas. Nadat we klaar zijn ruimen we, vanzelfsprekend, alles netjes op.