FAQ

Vanwege onze jarenlange ervaring, de kwaliteit die we leveren, dat we denken in oplossingen, dat we onze afspraken nakomen, maar de meeste mensen kiezen ons vanwege de betaalbare prijs.

Daarnaast leveren wij de echte stalen deur. Opgebouwd uit gelast stalen profielen en per vak een eigen glasplaat, die wordt vastgezet met glaslatten.

Wij bieden betaalbare stalen deuren zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of uitstraling.

Hoe we dat doen:

  • Onze stalen deuren zijn standaard uitgerust met hoogwaardige HOP-profielen.
  • Wij gebruiken uitsluitend veiligheidsglas.
  • Wij bieden je verschillende mogelijkheden om de deur van een persoonlijke ‘touch’ te voorzien.
  • Wij komen de (exacte) maten bij je opmeten.
  • Binnen 6 – 7 weken komen wij de deuren bezorgen en monteren.
  • Wij bieden heldere, all-in offertes (inclusief het inmeten, bezorgen/monteren en btw).

Nee, wij maken echte stalen deuren. De deuren worden van profielen gemaakt welke in onze productie worden gelast. Elk glasvak wordt apart gelast en heeft z’n eigen glasplaat. Wij lassen de grepen op de deur vast, zodat je geen schroeven ziet zitten.

De deuren worden door ons volledig opgebouwd en gemonteerd. De glaslatten worden ook door ons “blind” bevestigd, zodat je geen schroeven ziet zitten.

We maken wel steel look douchedeuren. Omdat staal roest in een natte ruimte zoals de douche hebben we een alternatief ontwikkeld. Een “standaard” glazen douchewand waarop een patroon wordt geprint. Dit doen we in samenwerking met een van de meest toonaangevende glasfabriek in België. De inktlaag wordt op basis van email op het glas aangebracht.

In de meeste nieuwbouwhuizen zijn plafonds 2600 mm. hoog. Wij leveren de deuren tot 2600 mm hoog en 950 mm breed voor dezelfde prijs. Is  uw deur hoger of breder? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing voor een betaalbare prijs.

We leveren en monteren onze stalen deuren ook in België.

kijk op onze website mijnstalendeur.be voor meer informatie.

Ja, dat klopt. Bij mijnstalendeur lassen we alle deuren op maat en gebruiken we profielen die speciaal zijn ontwikkeld om echte stalen deuren van te maken. Er zijn aanbieders die deze profielen niet gebruiken, wat terug is te zien in de prijs.  

Daarnaast zijn er ook steel look deuren, die zijn opgebouwd met aluminium profielen en losse latjes, die op het glas worden geplakt. Dit is een ander type deur dan de stalen deur.

Om de deuren zo aantrekkelijk mogelijk te prijzen, hebben we geen dure showrooms. Wij plaatsen alles direct wat gereed is vanuit de productie.

Om je een beetje een idee te geven hoe de deuren van ons eruit zien, kunnen we je voorzien van (detail)foto’s. Of klik op deze link voor inspiratie.

Daarnaast is het mogelijk om een deur te bekijken die net uit de productie is en die we nog moeten plaatsen. Hier zit dan nog geen glas in, want dat monteren wij ter plekke.

Wil je bijdragen aan het concept om stalen deuren betaalbaar te houden? Dan is er ook de mogelijkheid om bij mensen thuis te kijken. Voorwaarde is wel, dat je ook een keer een ander bij jou laat kijken wanneer de deuren zijn geplaatst.

Voor beide opties zullen we wel een afspraak moeten maken zoals je zult begrijpen. Mocht je een afspraak willen maken, bel of mail gerust.

Nee. Onze ervaring is dat het net iets moeilijker is dan men vooraf denkt. Om teleurstelling te voorkomen meten en installeren wij de deuren voor je. Wij werken netjes, zijn zuinig op je spullen en als we klaar zijn ruimen we alles op.

Omdat staal roest in een natte ruimte zoals de douche hebben we een alternatief ontwikkeld. Een “standaard” glazen douchedeur of wand waarop een patroon wordt geprint. Dit doen we in samenwerking met een van de meest toonaangevende glasfabriek in België. De inktlaag wordt op basis van email op het glas aangebracht en is onverwoestbaar. De onderdelen zijn ook in het zwart verkrijgbaar.

Alle deuren en panelen zijn maatwerk en worden door ons geleverd en gemonteerd.

Wij verricht geen voorbereidingswerkzaamheden. Je dient zelf een vakman te regelen voor het verwijderen van de oude deuren en kozijnen. En voor het afwerken van de uitsparing/opening (stuken etc.).

Onze deuren worden geproduceerd in Brabant.

We zijn een onderdeel van Vermeulen Glaswerken. Onze jarenlange ervaring in glas, staal en klantbeleving hebben we gecombineerd in een eerlijk en betaalbaar product.

Naast stalen deuren leveren we ook steel look douchedeuren. kijk eens op de website van mijnglaswinkel.

We gebruiken profielen welke speciaal zijn ontwikkeld zijn om er stalen deuren van te maken. Al het “veiligheids”-glas voldoet aan de normen die gesteld worden in het bouwbesluit en het glas wordt rondom vastgezet met glaslatten.

We kunnen de stalen deuren in nagenoeg elke RAL kleur leveren.

De meeste deuren die we plaatsen zijn zwart, RAL 9005 met een structuur afwerking.

Tegenwoordig worden deuren ook gecoat in Anodic brown of bronze of bijvoorbeeld RAL 7008 of RAL 1036.

Wij maken en leveren stalen binnendeuren, stalen kozijnen en stalen en-suite wanden. Stalen buitendeuren/-kozijnen zijn een vak apart. Vind hiervoor de juiste leverancier.

Echter hebben we ook een ander product , namelijk Clara, het kozijn met uitzicht. Het is wereldwijd het eerste kozijn volledig van glas. Het elegante, doorlopende glazen oppervlak van een Clara kozijn laat de grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen. Met dit kozijn komt er wel 15% meer daglicht binnen.
Vermeulen Glaswerken is officieel partner van ClaraFenster AG. We leveren en monteren de Clara kozijnen in heel Nederland.

kijk eens op onze website https://www.clarakozijnen.nl voor inspiratie.

Wir liefern und montieren unsere Stahltüren auch in Deutschland.

Kontaktieren Sie uns für weitere Informationen. Stahltüren mit Glas – Mijn Stalen Deur